Voorzien van een flinke portie tromgeroffel maken we vandaag bekend dat The Van Jets en Daan op de affiche van Gladiolen 2013 zullen staan. The Van Jets vullen op vrijdag 17 mei de Mars Main Stage, Daan staat er op zaterdag 18 mei.

De volledige affiche wordt eind januari bekend gemaakt. Dan start ook de reguliere voorverkoop van Gladiolen 2013.
 
Omdat het festival de voorbije jaren telkens was uitverkocht, krijgen trouwe fans dit weekend de kans om als eerste hun tickets te bemachtigen. Daarom houden we een 'vroege-vogel-actie' waarbij we combitickets tegen een extra voordelig tarief van slechts 15 euro/stuk aanbieden.

De tickets zitten in een Gladiolenboxke en zijn dus ook een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.
 
De verkoop van deze Gladiolenboxkes start morgen, zaterdag 15 december om 17.00 uur op de kerstmarkt van De Knipoog. (Stationsstraat 1, Onze-Lieve-Vrouw-Olen). Eventuele niet verkochte tickets worden van maandag 17 december tot en met 4 januari te koop aangeboden via het gemeentehuis van Olen (Dorp 1, Olen-Centrum) en in het Boekelhuis (Boekel 7, Onze-Lieve-Vrouw-Olen). Let op, we verkopen maximum 2 boxkes per persoon en ook de voorraad is beperkt. Wees er dus als de vliegende rendieren bij.

Foto Daan / N.
 
Meer info op http://www.gladiolen.be/2013